Pani Anna Pisze tak: "Jak się tak patrzy na te wszystkie piękne drinki, to ma się ochotę spróbować każdego... Życzę Wam powodzenia w dalszej pracy i rozwoju... nie znam lepszego barmana w okolicy, który oferuje nie dość, że świetny pokaz to świetną obsługę barmańską... Gdybym brała jeszcze raz ślub nawet bym się nie zawahała jeszcze raz skorzystać z Bar de Prix " takich opinii można znaleźć dziesiątki w sieci.
Mówi się, że wino im starsze tym lepsze. Owszem zdania są podzielone i udowodniono, że nie zawsze tak jest to w przypadku Bar de Prix #Barmanwadowice, im dłużej na rynku tym zachwycają więcej i bardziej. Zdecydowany lider branży eventowej w naszym regionie oraz najbardziej topowa firma świadcząca usługi barmańskie w okolicy.
Już od dekady w naszym regionie nie pojawił się nikt, kto choć trochę nawiązałby do poziomu usług barmańskiej ekipy z Wadowic. Są jak rodzina i monolit. Determinacja, kreatywność oraz ciężka sumienna praca pozwala nieustannie w rozwoju.
Jak relacjonują przyszłe młode pary "to ewenement wśród usługodawców, kiedy poruszasz się od sali do sali w okolicy Wadowic szukając miejsca na swoje wesele i wszędzie słyszysz Bar de Prix, Dawid Kawlatow."
Nic dziwnego, że terminarz firmy uzupełniany jest na 3-4 lata do przodu. Piękne koktajle, efektowne pokazy barmańskie oraz atmosfera tworzona przy barze sprawia, że takie lokale jak Old Joker, Hotel Badura, Magnolia, Grand 404, Villa Róż, Arkadia, Hotel Tatarscy, Rezydent, Sala Samantha , Karpik Graboszyce czy też Czarny Groń, rekomendują usługi barmańskie Bar de Prix.
Dawid Kawłatow - najbardziej rozpoznawalny barman w okolicy, który już w wieku 18 lat stawał się wizytówka Wadowic zdobywając tytuł Vice mistrza Polski na Olimpiadzie Młodych Barmanów. Dawid to barman promujący Wadowice na przestrzeni ostatnich 12 lat, nie tylko w Polsce, ale i za granicą.
Specjalista od pokazów barmańskich cieszy publiczność swoją profesją podczas imprez w największych miastach w Polsce i mówi jasno - pasja, serce, uczciwość i zaangażowanie jest na pierwszym miejscu.
Trzeba wiele razy się zgiąć, by coś dopracować do perfekcji - mówi Dawid Kawłatow.
Jaki jest przepis na sukces?
Kultura, pokora, kreatywność, piękne bary i wysokiej jakości różnorodne produkty oraz charakterystyczne wyszukane syropy i puree owoce gwarantujące powtarzalność, smak, dostępność i kolor. Nie każdy może sobie pozwolić na tak szeroką gamę smaków w ofercie. Butelka syropu dla przykładu to koszt ok 40 zł. Długie kolejki przy barach są efektem dobrych drinków. Dodatkowy atut to logistyka . Barman, który skończy pracę nie biega z deskami i z barowymi elementami między gośćmi, a także nie wyrywa gościom szklanek z zawartością z rąk gości kiedy chce jechać do domu. Wszystko odbywa się bezproblemowo, od rozpoczęcia pracy do jej zakończenia. Bar de Prix może być jednym z Asów w rękawie podczas Państwa imprezy - mówi Dawid Kawłatow.
}} Poznaj Bar de Prix na Facebooku TUTAJ
Opublikowany przez Bar de Prix Barman Wadowice Czwartek, 1 września 2022
{gallery}BarmanWadowice{/gallery}
ARTYKUŁ SPONSOROWANY
Dyskusja: